Innovatie

Nieuwe ideeën ontstaan meestal aan de keukentafel. Daarom geloven wij in innoveren door de samenwerking aan te gaan met diverse startups. Samen met hen proberen wij nieuwe producten te verwezenlijken en op de markt te brengen.

 

Trends

Piet de Wit loopt voorop als het gaat om innovatie in voedseltrends. Wij zien dat de foodbranche zich ontwikkelt met een steeds sterkere nadruk op gezond en duurzaam. Wij geloven dat elk product, nieuw of oud, daarin mee kan. Lokaal, plantaardig, glutenvrij, suikerzuinig, met restverwerking of biologisch – samen met onze klant tillen we bestaande producten en nieuwe ideeën naar een hoger niveau. Met natuurlijk nog steeds een fantastische smaak!

 

Veilig innoveren

Er is geen partner bij wie uw product in veiliger handen is dan bij Piet de Wit. Voor ons is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg. En die kwaliteit willen we constant bereiken. Daarom hebben we een permanente kwaliteitsdienst die fulltime bezig is ons werk te testen op hygiëne en constante samenstelling, los van commercie en inkoop. Innoveren in food doen we gecertificeerd volgens internationale standaarden.

Wilt u innoveren in food? Wees welkom in onze drietrapsraket van productontwikkeling. Lees meer>>