Afnemers

Piet de Wit staat voor kwaliteit, maatwerk en innovatie. Wij leveren gegaarde en gebraden vlees- en plant-based maaltijdcomponenten aan kleine en grote bedrijven in heel Nederland en daarbuiten. In welke tak van de foodbranche u zich ook begeeft, Piet de Wit is part of your meal.

Wij produceren:

  • Maaltijdcomponenten en halffabrikaten
  • Private label en eigen recept
  • Nieuwe producten

Voor:

Kwaliteit

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. En die kwaliteit willen we constant bereiken. Daarom hebben we een permanente kwaliteitsdienst die fulltime bezig is ons werk te testen en die los staat van commercie en inkoop. Het resultaat ziet u in onze vele certificeringen.

Maatwerk

Wij kunnen een klant precies bieden wat die vraagt. Dankzij onze ambachtelijke kennis en ons ultramoderne machinepark zijn we in staat om producten in verschillende maten, structuren, vormen en smaken te produceren. Samen met de klant komen we tot het beste eindproduct. Meer over het productieproces>>

Innovatie

Wij geloven in innoveren door de samenwerking aan te gaan met diverse startups. Nieuwe ideeën ontstaan meestal aan de keukentafel en deze ideeën proberen wij te verwezenlijken. Wij geloven dat elk product nóg smaakvoller, gezonder of duurzamer kan zijn. Wij staan daarbij wagenwijd open voor alternatieve voedingsbronnen die goed zijn mens en milieu.

\ Foodservice - Horeca

- frikadellen, hamburgers
- delicatessen zoals kalfsgehaktballetjes en Indische balletjes
- de unieke Pierre le Blanc pindasaus

\ Retail

- gemalen vlees, zoals gehakt, hamburgers
- frikadellen
- spareribs
- Falafel snacks

\ Voedingsindustrie

- gemalen vlees voor verwerking in snacks
- toppings voor pizza
- soepballetjes, kipreepjes
- vleesvulling voor broodjes, etc