Piet de Wit snacks

Uw specialist in gebraden vleesproducten & snacks

Piet de Wit snacks
Snackproducent voor Horeca
 

Snackproducent voor de Horeca

Voor de horeca is Piet de Wit snacks een interessant bedrijf. Wij hebben de mogelijkheid om een scala aan verschillende producten te produceren. En heeft u een briljant idee voor een nieuwe snack? Wij denken graag mee over het concept, de receptuur en zelfs de verpakking.

Dankzij ons flexibele productie-proces kunnen we kleinere aantallen en grote partijen produceren. Dit stelt ons in staat om zowel kleinere als grote horeca grossiers uitstekend te bedienen. Maatwerk is ons devies.
Piet de Wit snacks

Productmogelijkheden

Voor de horeca is Piet de Wit snacks een interessant bedrijf. Wij hebben de mogelijkheid om een scala aan verschillende producten te produceren. Bijvoorbeeld:

- frikadellen, hamburgers
- delicatesses zoals visballetjes en indische balletjes
- de unieke Piet de Wit pindasaus

GehaktballenFrikadellenProduct voorbeelden
Bekijk product voorbeelden


Deze producten kunnen daarnaast naar eigen en wens smaak worden geproduceerd, verpakt en vervoerd. Op deze manier is het voor uw bedrijf mogelijk om zeer innovatief te blijven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen door onze maatwerk-oplossingen.

Tal van bedrijven gingen u sinds 1960 al voor!


Contactgegevens
 

Daarom kiezen horeca-ondernemers
voor Piet de Wit snacks:

  1. Hoge kwaliteit
    Wij zijn een kwaliteitsbedrijf dat werkt volgens erkende GFSI-standaarden. Met ons vakkundige team en eigen kwaliteitsdienst, een ultramodern machinepark en gecertificeerd kwaliteitssysteem leveren we gegarandeerde kwaliteit. 

  2. Veelzijdig en vakkundig
    Wij kunnen als geen ander inspelen op uw persoonlijke wensen. Profiteer mee van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van productontwikkeling. Wij maken tailor made producten, geproduceerd naar eigen receptuur, van speciaal formaat, gewicht of grofheid. Private label productie en uw eigen verpakking; u zult versteld staan van de mogelijkheden!

  3. U vraagt, wij draaien
    Van traditionele snacks tot glutenvrije en biologische vleesproducten.  Van slimme productontwikkeling tot verpakking- en transportdivisie, u vindt alles onder 1 dak bij Piet de Wit snacks.


Wist u dat....

Private label productie en productie op eigen recept bij ons mogelijk is?

Piet de Wit snacks ook de gehele distributie voor u kan verzorgen?

Piet de Wit snacks in 1960 gestart is als de eerste snackproducent van
Den Haag? Lees verder ยป


Klasse!